Barnkalas

Finkläder till barnfödelsedagskalas?

2018-02-11 18:05 #0 av: [Emilia 1994]

Hej!

När det är dags för helt vanligt barnfödelsedagskalas där någon i klassen bjuder hem (inget tema eller så), tycker ni då det är viktigt att barn är finklädda? (era egna, om ni har)

Jag kan förstå att många tycker det är självklart när man firar hemma med familjen eller så, det är mer högtidligt (lite som jul eller andra högtider eller finare tillställningar).

Men som sagt, nu talar vi om när barn bjuder kompisar. Är bara lite nyfiken.

Anmäl
2018-02-12 15:42 #1 av: annia1

Den här sajten är inte aktiv så du får nog inte så många svar här.

Prova fråga inne på barn.ifokus istället. Det är visserligen mest småbarns föräldrar där, men brukar även dyka upp föräldrar med lite äldre barn.

Och prova kanske även inne på gravid.ifokus. På gravid är det inte bara de som är gravida utan en del skriver där även efter de fått barn, fast det är mest småbarns föräldrar där.

Jag har inga egna barn så jag kan inte ge dig exakt svar. Men för min del så tycker jag att barnen ska ha kläder som de kan leka/busa i, för kalas brukar vara mer än bara fika.

Vill du diskutera politik och andra samhällsfrågor.
Kika då in på debatt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.