Annons:

Välkomna till Kalas i Fokus!

Denna sajt har startats först och främst som en inspiration- och idékälla för att kunna skapa bra kalas och trevliga fester av olika slag. Vi kan här dela med oss av idéer, visioner, tankar och planer. Vi kan diskutera olika fest-teman, inbjudningskort, shopping, presenter och allt annat som har med kalas och fest att göra.  Inspireras och inspirera!

Jag hoppas att många av medlemmarna här på sajten vill dela med sig av sina egna bilder och fotografier. Tårtor, bordsdekorationer, maskeradkläder, presentetinslagningar, högtider... ja allt som kan inspirera andra, och även informera!

Det är välkommet att göra reklam här inne, men endast efter mitt godkännande. Förklara utförligt vad du vill skriva, så är jag inte helt omöjlig att ha att göra med. Vi kan säkert hitta en lösning. Försäljning är dock inte godkänt och kommer att tas bort direkt.

Jag som driver sajten heter Jenny, jag går under namnet Gunlog här på iFokus. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig eller min medarbetare.

Vänliga hälsningar, Jenny